Home

Bærum sykehus abort

Vanligvis vil aborten skje 4-6 timer etter at tablettene med Cytotec ble satt. Dersom det går mer enn 6 timer før du får blødning ringer du sykehuset for informasjon og videre avtale. NB! Du kan få sterke menstruasjonssmerter og det er vanlig med rikelig blødning. Hvis du blir utrygg i situasjonen tar du kontakt med sykehuset. Obs Kirurgisk abort, Bærum sykehus Gynekologisk poliklinikk, Bærum sykehus. I Norge har kvinner lovfestet rett til selvbestemt abort innen utgangen av 12. svangerskapsuke. Senere i svangerskapet må søknaden behandles av abortnemnda ved sykehuset. Les mer om Abort.

Medikamentell abort på sykehus, Bærum sykehus I Norge har kvinner lovfestet rett til selvbestemt abort innen utgangen av 12. svangerskapsuke. Senere i svangerskapet må søknaden behandles av abortnemnda ved sykehuset. Informasjon fra helsenorge.no. Les mer om Abort - uønsket. Medikamentell abort på sykehus, Bærum sykehus hvordan fungerer datingside sims 3 I Norge har kvinner lovfestet rett til selvbestemt abort innen utgangen av 12. svangerskapsuke. Senere i svangerskapet må søknaden behandles av abortnemnda ved sykehuset Medikamentell abort på sykehus, Bærum sykehus I Norge har kvinner lovfestet rett til selvbestemt abort innen utgangen av 12. svangerskapsuke. Senere i svangerskapet må søknaden Pasienter og besøkende ved Bærum sykehus har tilgang til 10 plasser med ladestasjon for el-bil Medikamentell hjemmeabort, Bærum sykehus: M: Abort - medikamentell hjemmeabort: Abort - medikamentell hjemmeabort: Abort - medikamentell hjemmeabort: Abort - medikamentell hjemmeabort: Reduksjon av livmorslimhinnen (endometriereseksjon), Bærum sykehus Sykehusapoteket Bærum ligger på sykehuset i Bærum som er en del av Vestre Viken helseforetak. Sykehusapoteket samarbeider tett med sykehuset slik at våre tjenester og produkter blir best mulig tilpasset behovene til sykehusets pasienter

Det er god testkapasitet i Bærum, ta kontakt med koronatelefonen hvis det ikke er ledige timer for digital bestilling. Testing er forbeholdt de som er folkeregistrert i Bærum kommune. Andre som bestiller test kan bli avvist på teststasjonen. Husk legitimasjon. Spørsmål om testin Bærum sykehus behandler de de fleste kirurgiske, ortopediske og indremedisinske lidelser og har solid kompetanse på akutt- og intensivmedisin. Vi har også en stor fødeavdeling og et aktivt forskningsmiljø nært knyttet til Universitetet i Oslo 483 aborter på Bærum sykehus. ABORT: Antall aborter har gått ned.. 48 nye smittetilfeller i Bærum forrige uke Radiografen, som jobber med MR og bildediagnostikk, fikk påvist smitte i helgen, og alle planlagte behandlinger ved avdelingen er utsatt. Nå får Drammen sykehus bistand fra Bærum, opplyser avdelingssjef Hege Frostad Dahle ved Vestre Vikens kommunikasjonsavdeling Medikamentell abort på sykehuset kan bli utført fram til og med uke 12 i svangerskapet. På samme måte som ved hjemmeabort vil du få et medikament som starter abortprosessen. Etter to dager kommer du tilbake til sykehuset for å gjennomføre aborten her. Før

Budstikka bryr seg om personvern og er ansvarlig for dine data. Dataene blir brukt til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre Medikamentell abort på sykehus, Drammen sykehus I Norge har kvinner lovfestet rett til selvbestemt abort innen utgangen av 12. svangerskapsuke. Senere i svangerskapet må søknaden behandles av abortnemnda ved sykehuset Blomster på Bærum sykehus. 16 år gammel dating 13 år gamle feil På grunn av allergier og infeksjonsfare er noen avdelinger blomsterfrie. populære dating nettsteder sveits På Bærum sykehus er det ikke tillatt med blomster i pasientområdet på intensivavdelingen eller på medisinsk overvåkning Medikamentell abort på sykehuset kan bli utført fram til og med uke 12 i svangerskapet. På samme måte som ved hjemmeabort vil du få et medikament som starter abortprosessen. Etter to dager kommer du tilbake til sykehuset for å gjennomføre aborten her

Apotek på Bærum sykehus. internett dating manchester På apoteket ved Bærum sykehus kan du få ekspedert resepter og kjøpe reseptfrie legemidler og sykepleieartikler. clyde 1 dating logikk mormon syn på interracial dating. oppkobling eller relasjon Apoteket ligger til venstre når du kommer inn hovedinngangen på sykehuset Kirurgisk abort, Bærum sykehus; Gynekologisk poliklinikk, Bærum sykehus. tekst etter oppkobling Kirurgisk abort, Bærum sykehus hagerstown dating md singler I Norge har kvinner lovfestet rett til selvbestemt abort innen utgangen av 12. svangerskapsuke. Senere i svangerskapet må søknaden behandles av abortnemnda ved.

Medikamentell hjemmeabort, Bærum sykehus - Vestre Vike

 1. BÆRUM KOMMUNE Navn på tjenestested Postboks 700 1304 SANDVIKA. Epost til oss Tenk på følgende før du sender brev/e-post til kommunen. Org.nummer : 935 478 715 Kommunenummer: 3024. Lisa Bang - ansvarlig redaktør. Besøk oss. Veiledningstorget. Eyvind Lyches vei 10 1338 SANDVIKA
 2. Abort etter 12. uke. Hvis du ønsker å ta abort etter utgangen av 12. svangerskapsuke (11 uker og 6 dager), må du søke om det. Du kan henvende deg direkte til et sykehus som har abortnemnd, ta kontakt med fastlegen din, en gynekolog eller en annen lege
 3. Leger ved Bærum sykehus har kartlagt symptomer og sykdomsforløp hos 42 pasienter med covid-19. Én ting overrasker dem
 4. ABORT Telefonnummer for informasjon om abort og timebestilling i Oslo-området: Ullevål sykehus: 22 11 98 31. Hverdager kl 9-11 og 12.30-14. AHUS: 67 96 05 40. Hverdager kl. 9-11 og 12-14.30. Bærum sykehus: 67 80 93 15. Hverdager kl. 8.15-15.30. For pasientinformasjon om abort, eller for info om åpningstider og telefonnummer til hele resten av [

På ultralyd fikk Asker-kvinnen (31) beskjed om at babyen i magen var død. Da hun kom til sykehuset for utskrapning, fikk hun kontrabeskjed: Den var i live En stor takk til Bærum sykehus - Tusen takk, skriver innsenderen til Bærum sykehus. Foto: Knut Bjerke. Ingrid Thorsen. 09. oktober 2020, kl 07:27. For to måneder siden ble jeg operert på kirurgisk poliklinikk ved Bærum sykehus for kreft på nesen Sykehuset er nå i grønn beredskap og åpner derfor opp igjen for mer aktivitet rundt de kliniske studiene på sykehuset. 05.05.2020. Forskning på Covid-19 ved Akershus universitetssykehus. Forskningsmiljøene og Forsknings- og innovasjonsdivisjonen har kastet seg rundt under koronapandemien,.

Video: Kirurgisk abort, Bærum sykehus - Vestre Vike

Besøkstider Bærum sykehus matchmaking søksmål egypt gratis dating på nettet Besøksregler i koronapandemien:. starter oppkobling På grunn av koronapandemien er Vestre Viken og alle våre behandlingssteder og avdelinger i beredskap dating heroin bruker På Bærum sykehus er det ikke tillatt med blomster i pasientområdet på intensivavdelingen eller på medisinsk overvåkning. er vail dating jax Dekning av reiseutgifter dating det er komplisert videoer tiden dateres før engasjement For å hindre spredning av koronaviruset Covid-19 anbefaler Helsedirektoratet at du ikke bruker offentlig transport hvis du ikke må Bærum sykehus behandler de de fleste kirurgiske, ortopediske og indremedisinske lidelser og har solid kompetanse på akutt- og intensivmedisin. De har også en stor fødeavdeling og et aktivt forskningsmiljø nært knyttet til Universitetet i Oslo Etter en kirurgisk abort. Etter oppholdet på sykehuset vil de fleste blø mindre og mindre i en ukes tid. Du bør unngå samleie de to første ukene i etterkant av aborten, eller så lenge du blør. Du blir sykemeldt i 2-3 dager dersom du ønsker det. Det er vanligvis lite bivirkninger ved kirurgisk abort, og de fleste inngrepene er ukompliserte

Bærum kommunes koronatelefon skal avlaste medisinsk nødtelefon. Nummeret er 67 50 59 99. Du kan sende epost til koronalegevakt@baerum.kommune.no Vi gjør det lett å reise til Bærum Sykehus, som er grunnen til at over 865 million brukere, inkludert brukere i Bærum, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige

Venner av Bærum Sykehus innkaller til Årsmøte Torsdag 5. november kl. 1800 . Les mer. Verden blir aldri den samme etter Corona. Verden blir aldri den samme etter Corona. Men en ting er sikkert: Bærum sykehus står som en klippe. Sykehuset har et kjempeteam som er veldig godt forberedt med gode Krisehåndteringplaner Asker og Bærum sykehus: Nedenfor finner du informasjon om Asker og Bærum sykehus, inkludert postadresse, besøksadresse, kart, telefonnummer, epostadresse og hjemmeside (hvor tilgjengelig). Du kan også se Asker og Bærum sykehus på kartet eller snevre inn ditt søk om Asker og Bærum sykehus ved å klikke på et av de populære søkene i kolonnen til høyre Spesialsykehuset for epilepsi - SSE fra , Viken. Sykehus. Vestre Viken - Bærum Sykehus Bærum Sykehus er en del av Vestre Viken HF, og er et allsidig akuttsykehus som tilbyr e; Martina Hansens Hospital AS Vi har over 80 års erfaring med pasientbehandling, og har fokus på å levere helsetjenes For at medikamentell abort skal kunne skje hjemme må du være over 18 år og frisk. Du må kunne forstå og prate norsk, og ha mulighet til å ha en voksen person sammen med deg. Hjemmeabort er aktuelt frem til svangerskapsuke 9

Medikamentell abort på sykehus, Bærum sykehus - Vestre Vike

Du finner 63 ledige stillinger med søkeordet bærum sykehus på FINN Jobb. Søk blant alle typer jobber i hele Norge Smittede, innlagte og døde, status på sykehus i Norge, hovedtall for Europa og verden I Norge har kvinner lovfestet rett til selvbestemt abort innen utgangen av 12. svangerskapsuke. Senere i svangerskapet må søknaden behandles av abortnemnda ved sykehuset Vigdis Kvamstrø Bakkene fortviler over parkeringsforholdene ved Bærum sykehus. - Se her, flere biler er sperret inne og kan ikke komme seg ut. Foto: Christian Brevik. Biler er stengt inne og det er svært krevende for pasienter, pårørende og ansatte å finne parkeringsplass ved Bærum sykehus på dagtid En ansatt ved føde- og barselavdelingen på Bærum sykehus har fått påvist coronavirus. Flere personer med tilknytning til avdelingen er satt i karantene. NTB. 4. nov. 2020 15:56 - Oppdatert 4. nov. 2020 15:56. Del (1) 1 Sende Del på Twitter Del på E-post Kopier lenke Kopiert

Sykehuset Østfold trenger til enhver tid dyktige og motiverte medarbeidere. Hos oss får du en spennende og varierende arbeidsdag hvor du har gode muligheter til faglig og personlig utvikling. Vi har behov for medarbeidere innen alle fagområder, alt fra helsefag til tekniske fag

Gynekologisk poliklinikk, Bærum sykehus - Vestre Vike

 1. På våre sykehus møter du dyktige og erfarne spesialister, blant annet ortopeder, urologer, gastrokirurger og plastikkirurger. Vårt mål er å sørge for at du som pasient får et så effektivt forløp som mulig, slik at du slipper unødvendig ventetid og lang sykdomsperiode
 2. I kapellet på Bærum sykehus er det tilstrebet et visuelt uttrykk som kan gi rommet et preg av ro, stillhet og håp. Den blanke firkantede midtsentrerte flaten er ornamentalt oppdelt i trekanter. Pga blankheten skifter flaten karakter med lysforholdene i rommet og betrakterens ståsted. I teppet er det brukt spesialfarget lin og bomull
 3. Vestre Viken, Bærum sykehus. 2,169 likes · 118 talking about this. Ikke legg ut informasjon om egen eller andres helse. Sykehuset svarer ikke på konkrete..
 4. Finn priser, åpningstider og kart for all parkering i Bærum Sykehus Plass 1 i Sogneprest Munthe-kaas vei 100 og for alle andre parkeringsplasser, gateparkering, parkometere og private garasjer i Bærum
 5. En ansatt ved føde- og barselavdelingen på Bærum sykehus har fått påvist koronavirus. Flere personer med tilknytning til avdelingen er satt i karantene
 6. Kommunal akutt døgnenhet (KAD) er et døgntilbud med helse- og omsorgstjenester til innbyggere i Bærum kommune

Sykehusapoteket Bærum - Sykehusapoteken

 1. dre» operasjoner av kortere varighet med kort hospitalisering og lavere komplikasjonsrate prioriteres. Langvarige, kompliserte kombinerte prosedyrer med lang operasjonstid gir høyere komplikasjonsrate (5)
 2. 97 ledige jobber som Bærum Sykehus er tilgjengelig på Indeed.com. Helsefagarbeider, Bioingeniør, Intensivsykepleier og mer
 3. Bærum sykehus, Sogneprest Munthe-Kaas' vei 100, Gjettum.Sykehuset er fra 2003 organisatorisk en del av Sykehuset Asker og Bærum helseforetak (SABHF). På Bærum sykehus finnes avdelinger som tilbyr akutt og planlagt behandling innen indremedisin, geriatri, slag og rehabilitering, kirurgi, ortopedi, gynekologi, fødsler og deler av barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk (BUP) for Bærum

Korona Corona Testing Bærum kommun

Besøkstider Bærum sykehus dating tjeneste pietermaritzburg masse fisk usa dating Besøksregler i koronapandemien:. sovitia og siv hd dating På grunn av koronapandemien er Vestre Viken og alle våre behandlingssteder og avdelinger i beredskap Bærum sykehus trenger mere plass og har lenge ønsket plassen som den kommunale legevakten nå leier i sykehuset. På bildet ser det ut som om Asker og Bærum kommunale legevakt allerede har flyttet ut! Corona pandemien tvang frem en midlertidig løsning for å skille ut pasienter med mulig Corona smitte Sykehusapoteket Bærum. finner du på Bærum sykehus. Sykehusapoteket Drammen. finner du på Drammen sykehus. Sykehusapoteket Elverum. finner du på Innlandet sykehus, Elverum. Foretaksadministrasjonen. ligger sentralt plassert i Oslo i Posthuset (Postgirobygget) Sykehusapoteket Gjøvik. finner du på Innlandet sykehus, Gjøvik. Sykehusapoteket. Bærum KAD er etablert i et samarbeid med Bærum sykehus. Bærum kommune åpnet de kommunalt akutte døgnplassene i mai 2015. Arbeidet med å etablere tilbudet startet i april 2013 med et pilotprosjekt «Innleggelse på akuttplass fra Legevakten»

Brosjyre: Kommunale Akutte Døgnplasser(pdf) Brosjyre: Innleggelse på Kommunale Akutte Døgnplasser-Bærum - veileder for leger (pdf) Avdeling KAD/Mottak består av en mottaksavdeling og ligger i samme byggning som Dønski omsorgsbolig og Dønski dagaktivitetssenter. Informasjon til besøkende på KAD/mottaksavdelinge Det er også mindre kapeller/seremonirom på Bærum sykehus og i Bryn kapell, samt på noen av sykehjemmene (Berger, Stabekktunet, Østerås, Solvik). Seremonien kan også gjennomføres i friluft eller i annet egnet lokale. De vakre middelalderkirkene på Tanum og Haslum har henholdsvis 250 og 240 sitteplasser Ullevål sykehus dekker et stort område og har både behandling innenfor somatikk, psykisk helse og rus/avhengighet. Det finnes oversiktskart ved hver inngang til sykehuset som viser hvilke bygg som ligger hvor og hvilke enheter som befinner seg i hvilke bygg Godkjente skrivemåter: Bærum sykehus (godkjent av Kartverket i 1985). Kategori: Sykehus Kommune: Bærum, Viken. SSR-ID: 372024 (2234501) Nyheter fra Yr. Varsler opp mot sju meter høye bølger langs norskekysten Les mer. No kjem den første hauststormen Les me Bærum Subject: Kvittering for innsendt skjema Keywords: BK372-1059994,kvittering,elektronisk skjema,Trygghetstjenester- søknad (v. 13) Created Date

Bærum sykehus - Vestre Vike

Abort. Det oppgis ikke ventetid for abort. Oversikten viser hvor tilbudet finnes Hvordan utføres aborten? Etter at du selv har tatt kontakt med sykehuset eller fastlegen din har sendt begjæringen om abort til sykehuset, blir du innkalt til en forundersøkelse. Under forundersøkelsen vil blodtrykket ditt bli målt, hjertet og lungene bli lyttet på, og det vil bli tatt en blodprøve og gjort en underlivsundersøkelse Sykehus med abortnemnder pr. 1 mai 2020 Sykehuset Østfold Akershus universitetssykehus Vestre Viken HF - Bærum OUS - Ullevål OUS-Rikshospitalet Drammen sykehus Ringerike sykehus Sykehuset i Vestfold Sykehuset Telemark Sykehuset Innlandet - Div. Elverum-Hamar Sykehuset Innlandet - Div. Lillehammer Sykehuset Innlandet - Div. Gjøvi Bærum Sykehus, Vestre Viken har besøksadresse Sogneprest Munthe-Kaas Vei 100, 1346 Gjettum (Bærum, Viken - tidl. Akershus). Bedriften ble stiftet i 2009 og er registrert som SÆR under bransjen alminnelige somatiske sykehus. Selskapets firmanavn i Brønnøysundregisteret er Vestre Viken Hf. Det er registrert 10419 ansatt(e) i bedriften.<br/><br/>Få tilsendt kontaktopplysninger, kart og.

483 aborter på Bærum sykehus • Budstikk

Sykehus korona-rammet: Bærum hjelper Drammen • Budstikk

 1. Martina Hansens Hospital sykehuset fra , Viken. Sykehus. Vestre Viken - Bærum Sykehus Bærum Sykehus er en del av Vestre Viken HF, og er et allsidig akuttsykehus som tilbyr e; Martina Hansens Hospital AS Vi har over 80 års erfaring med pasientbehandling, og har fokus på å levere helsetjenes
 2. Tittel Pasienterfaringer blant hjertesviktpasienter ved Medisinsk avde- ling, Bærum sykehus Institusjon Nasjonalt kunnskapssenter for helsetjenesten Ansvarlig Magne Nylenna, direktør Forfattere Helland, Ylva, forsker, Nasjonalt kunnskapssenter for helsetjenes- ten Iversen, Hilde Hestad, seniorforsker, Nasjonalt kunnskapssenter for helsetjeneste
 3. Leger ved Bærum sykehus har kartlagt symptomer og sykdomsforløp hos 42 pasienter med covid-19. En ting overrasker dem. Én av fem pasienter innlagt på sykehuset i Bærum med covid-19 hadde et.
 4. Venner av Bærum Sykehus. 1 k liker dette. Venner av Bærum sykehus arbeider for at Bærum sykehus fortsatt skal være et sykehus for lokalbefolkningen i..
 5. Bærum Sykehus er en del av Vestre Viken HF, og er et allsidig akuttsykehus som tilbyr er behandling innenfor de fleste spesialiteter innen somatikk og psykiatri. Sykehuset er også et lokalsykehus

BÆRUM SYKEHUS: Én person er innlagt på Drammen sykehus, én på Bærum sykehus, én på St. Olavs hospital og en på Oslo universitetssykehus med coronasmitte Rutetabeller for Helseekspressen Kongsberg-Drammen-Oslo, og oversikt over fasilitetene ombord Håndboka er et verktøy for vurdering og beslutning av behandlingstilnærming og tiltak på alle tjenestenivåer. For å kunne tilby best mulig behandling til barn og unge er det avgjørende at fagfolk har lett tilgang på oppsummert og kvalitetsvurdert forskning Søk etter Helge ekstravakter-jobber i Bærum kommune. Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 15.600+ jobbtilbud i Norge og utlandet

Abort - Oslo universitetssykehu

Budstikk

Bærum sykehus er et flott sykehus, og har nærhet til både marka og sjøen; Velferdsgoder som hytteleie, kulturtilbud, bedriftsidrett - et stort og variert tilbud; Velkommen som søker til en travel og meningsfylt arbeidsdag! Kontaktinformasjon. Avd. sykepl Inger Lise Strid, Logg inn for å se kontaktinformasjon. Arbeidssted. Sokneprest. Vestre Viken, Bærum sykehus. 2 288 liker dette · 83 snakker om dette. Ikke legg ut informasjon om egen eller andres helse. Sykehuset svarer ikke på.. Sannsynlighetsvarsel for Bærum sykehus. Nedbør: 50% sannsynlighet. 30% sannsynlighet. Temperatur: 50% sannsynlighet. 30% sannsynlighet. Langtidsvarselet er relativt sikkert når det er liten spredning i de grå feltene (de er smale) og de blå søylene (de er korte) 1. Rutetabeller, servicelinjer i Bærum . Gjelder fra 28. juni 2020 • 201 Sandvika - Jong • 202 Tanum kirke - Henie Onstad seniorsenter - Sandvika • 203 Skui - Sandvika • 204 Rykkinn - Kolsås - Sandvika • 205 Sandvika - Gjettum • 211 Bekkestua - Sandvika storsenter • 212 Bekkestua - Østerås • 213 Bekkestua - Høvik - Sandvika • 214 Bekkestua - Lysaker - Ekern - Jernbaneveie

Abort, Drammen sykehus - Vestre Vike

Abort - Akershus universitetssykehu

- Bærum Sykehus har gode systemer, og vi har rutiner som skulle fanget opp dette. Jeg er lei meg for at dette er en sak, sier hun. Morten Løkken Bendiksen, direktør for Facilities Management. Bærum sykehus har tatt ned pasientantallet noe for å kunne avvikle sommerferie for de ansatte. Nå er det særlig øyeblikkelig hjelp-pasientene som fyller opp sykehussengene, ifølge Bjaaland

Velkommen til Bærum kommune

Svangerskapsavbrudd - eMetodebo

 1. Privatklinikken sa at kvinnen (31) hadde abortert - fikk
 2. En stor takk til Bærum sykehus • Budstikk
 3. Forside - Akershus universitetssykehu
 4. Gynekologi og fødselshjelp, Bærum sykehus - Vestre Vike
 5. Parkering Bærum Sykehus
 6. Abortmetoder - helsenorge
 • Italiensk øst afrika.
 • Rapp spark størrelse.
 • Krabi hotell.
 • Aviva hotel österreich anfahrt.
 • Hannkatt til parring.
 • Bilskilt mål.
 • Maarud produksjon.
 • Instagramupploppet i göteborg 2012.
 • Nakke øvelser styrke.
 • Impossible lyrics shontelle.
 • Magnetiseringsstrøm generator.
 • 1984 chapter summary.
 • Quicksilver discovered.
 • Big data definisjon.
 • Demi lovato tell me you love me tour.
 • Downton abbey myanna buring.
 • Friskis og svettis fredrikstad app.
 • Bmw m2 2017.
 • Tørre vafler kjevle.
 • Volvo prisliste.
 • Valutahandel selvangivelse.
 • Lycamobile kontantkort priser.
 • Step aerobic menden.
 • Taro knolle einpflanzen.
 • Mary shelley frankenstein analys.
 • Trommelrem fiets remt slecht.
 • Stadt gummersbach stellenangebote.
 • Sign pdf online.
 • Naruto shippūden rollefigurer.
 • Levande historia jugoslavien.
 • Yamaha fx limited.
 • Liebeshoroskop jungfrau dezember 2017.
 • Choice kragerø.
 • Glenfiddich 21.
 • Stockholm innbyggere.
 • Tsm auctioning.
 • Grottebadet åpningstider.
 • Encontrar espagnol conjugaison.
 • Cheats to the hunter call of the wild.
 • Skjærgårdscup 2017.
 • Hva er trekantfusjon.